Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твПровокиран съм от глупостите, които

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твПровокиран съм от глупостите, които
Коментари Харесай

Станислав Балабанов към Борисов: Да разчиташ на хора, които те наричат диктатор, е безценно унизително. Мъжкари, наведени в зайчарник

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Провокиран съм от нелепостите, които Борисов  сподели в Бяла Слатина. Затова желая да се обърна към него. 

Това разяснява в ефира на 7/8 тв Станислав Балабанов.

Ето и целия му коментар:

Уважаеми господин елементарен жител от Банкя, половин милиард са аргументите да тги кажа " довиждане ". Г-н Борисов, плануваните за създаване автомагистрали в България са седем на брой, а общата им дължина е 1490 км. За да сте положили половин милиард километра асфалт, очевидно слънцето към този момент изглява от запад.

Наистина доста българи чакаха помощи от страната. Не ги получиха. Не съумяха да аплайват даже и за заем. За сметка на това ББР отпусна 1 милиарда лева на компании, близки до Вас. Прав сте за Васил Божков. Влезе по закона Магнитски. Там е, тъй като дълги години Ви се отчиташе. Какъв по-ясен образец за корупция с търговия за въздействие и власт!? Нали по този начин, господин сегашен политически водач!?

Политическите Ви решения по време на рецесията с ковид вкраха страната в невъобразим здравен безпорядък, нищо че използвахте нелепите брифинги за предизборна пропаганда, до момента в който гушкахте генерала. Ако не ме лъже паметта, нали Вие бяхте го основали.

Интерконекторът с Гърция - от енергийна гледна точка  това е най-бавно развиващият се план. 

Вчера се организираха избори с машини. Видяхте, че не боли. Извинете, несъмнено Ви боли от резултата. Но пък това е в действителност прелестно за демокрацията. Евела и за остриетата Ви. Да разчиташ на хора, които те назовават деспот и артикул на милиционерска среда, е скъпо унизително. Мъжкари, наведени в зайчарник. 

11 юли наближава. 

А аргументите да ти кажа " довиждане " са половин милиард. 

 

 

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР